Τον εκλεκτό για την γραμμή του στην περιφέρεια εν όψει της νέας σεζόν φαίνεται πως βρήκε ο Ολυμπιακός, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να έχει κυκλώσει το όνομα του Nigel Williams-Goss -με τις δύο πλευρές να έχουν ήδη κάνει την πρώτη τους αναγνωριστική επαφή!

Θυμίζουμε ότι οι δύο πλευρές είχαν συνεργαστεί ξανά στα παρελθόν, όταν κατά τη σεζόν 2018-2019 (πριν μεταβεί στο ΝΒΑ και τους Utah Jazz δηλαδή) ο ικανός σκόρερ είχε προλάβει να μετρήσει περισσότερες από 50 συμμετοχές με τα χρώματα των Πειραιωτών σε Basket League και Ευρωλίγκα μετρώντας 11 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 5 ασίστ στην Ελλάδα αλλά και 9 πόντους, 2 ριμπάουντ και 4 ασίστ εκτός συνόρων.

Μέχρι πρότινος, ο Williams-Goss αγωνιζόταν στην Ισπανία και την Real Madrid τα τελευταία δύο χρόνια, μετρώντας με τα χρώματα της Βασίλισσας 6 και 7 πόντους ανά σεζόν στην Ευρωλίγκα. Φέτος μάλιστα, κατέκτησε και το βαρύτιμο τρόπαιο κερδίζοντας τον Ολυμπιακό στον τελικό.

Όλα αναμένεται να γίνουν πιο ξεκάθαρα εντός των επόμενων ημερών, με τον Ολυμπιακό να έχει φυσικά στο πίσω μέρος του μυαλό του και τις επερχόμενες συζητήσεις με Κώστα Σλούκα και Κώστα Παπανικολάου.