Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο μέχρι πρότινος παίκτης της Armani Milano στην επιστροφή του στην Ευρώπη έπειτα από συνεχόμενα χρόνια στο ΝΒΑ και σε ομάδες όπως οι Philadelphia 76ers και οι Atlanta Hawks μεταξύ άλλων, ο Timothé Luwawu-Cabarrot, έχει προταθεί στον Ολυμπιακό εδώ και μερικές ώρες.

Ο Γάλλος φόργουορντ βέβαια προτάθηκε και στην Fenerbahce, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει ο Matteo Andreani, με τις δύο πλευρές να αναμένεται αν και εφόσον ενδιαφέρονται για αυτόν να καταθέσουν τις προτάσεις τους εντός των επόμενων ωρών.

Για την ιστορία, ο Luwawu-Cabarrot μέτρησε φέτος με τα χρώματα της Armani Milanο 12 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ στην κανονική διάρκεια του ιταλικού πρωταθλήματος αλλά και 9 πόντους με 3 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα.

Οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έχουν πάντως και εναλλακτική επιλογή καθώς φαίνεται πως εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση και του Ουκρανού σουτέρ, του Sviatoslav Mykhailiuk, που είναι πολύ πιθανό να μη βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ μετά από μερικά χρόνια παρουσίας εκεί και σε ομάδες όπως οι Detroit Pistons, οι Los Angeles Lakers και οι Charlotte Hornets μεταξύ άλλων.