Ο πρόεδρος του Περιστερίου Γιώργος Πανταζόπουλος απέδωσε τα εύσημα στον Ολυμπιακό, λέγοντας ότι πήραν δίκαια το Κύπελλο, αλλά εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι η αστυνομία δεν επέτρεψε στους 47 οπαδούς της ομάδας του να μπουν στη γήπεδο. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο ΓΣΠ σέβεται τις διαδικασίες, αλλά είναι λάθος να μην μπαίνουν σε μισογεμάτο γήπεδο 47 άτομα. Τέλος υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός στους οπαδούς που αγαπούν τις ομάδες τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, δίκαια κατέκτησε τον τίτλο. Συγχαρητήρια και στην ΕΟΚ για την διεξαγωγή του Final 8. Είναι κάτι που για χρόνια εμείς οι μπασκετικοί το ζητάμε. Εμείς παίξαμε τελικό όμως δεν τον χαρήκαμε και οι λόγοι δεν είναι αγωνιστικοί. Έφτασαν 47 παιδιά από την Αθήνα, ταξίδευαν όλη μέρα για να ζήσουν αυτή τη στιγμή. Όταν φτάνουμε σε έναν τελικό και το γήπεδο ήταν μισογεμάτο αυτά τα 47 άτομα έπρεπε να έχουν θέση στο γήπεδο. Πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που επενδύουν στο άθλημα. Σε ένα γήπεδο 5.500 θέσεων να μην αφήνουμε 47 άτομα είναι τραγικό. Το να μην σεβόμαστε τον φίλαθλο είναι κάτι που με πικραίνει πολύ. Την ευθύνη την παίρνω εγώ γιατί πίστεψα πως τα παιδιά θα παρακολουθούσαν τον αγώνα, γιατί όλο το πρωί τρέχαμε με ΑΜΚΑ, ταυτότητες και ΑΦΜ για να είναι όλα τακτοποιημένα. Ελπίζω να γίνει μάθημα για τη συνέχεια, ιδίως όταν μαθαίνουμε ότι στην Ισπανία σε αγώνα Copa del Rey των μικρών υπήρχαν 9.000 άτομα. Είμαστε πολλά χρόνια πίσω ακόμα. 47 άτομα έφτασαν 100 μέτρα από το γήπεδο και δεν μπόρεσαν να μπουν σε αυτό».

Για το πότε γνώριζε για τη διαδικασία: «Είχαμε υπογράψει όλες οι ομάδες και από την ΕΟΚ μου είπαν ότι θα το δούμε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ αν γίνεται. Συμφωνώ με τις διαδικασίες αλλά όταν φτάνουν 47 άνθρωποι εδώ το λιγότερο είναι τότε να τους αφήσεις να μπουν. Είδατε την εικόνα του γηπέδου ήταν μισοάδειο. Το Περιστέρι δεν έχει στρατούς. Είμαστε των διαδικασιών. έφτασαν 47 άνθρωπο εδώ στο τέλος της ημέρας. Πρέπει να σεβόμαστε τους οπαδούς των ομάδων που αγαπούν τις ομάδες τους».