Ο μάνατζερ του Βασίλη Σπανούλη, Misko Raznatovic όχι μόνο είναι σήμερα στο ΣΕΦ στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Mega (η σερβική ομάδα άλλωστε του ανήκει), αλλά έβγαλε και ειδήσεις.

Ο Σέρβος μάνατζερ και ιδιοκτήτης της Mega μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και αποκάλυψε ότι ο «V-Span» σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Εθνική Ομάδα και να ενισχύσει την «επίσημη αγαπημένη» στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

O Misko Raznatovic δεν έμεινε εκεί. Μίλησε και για την κόντρα ενός άλλου παίκτη που εκπροσωπεί, του Thomas Heurtel, με την Barcelona (τον άφησαν να γυρίσει μόνος του στην Βαρκελώνη μετά από ένα εκτός έδρας ματς της ομάδας στην Euroleague, επειδή είχε κλείσει στην Real μετά την απόφαση των Καταλανών να τον αφήσουν ελεύθερο), ενώ είπε ότι ο Leo Westermann (έμεινε ελεύθερος από την Fenerbahce) έχει κλείσει στους «μπλαουγκράνα».

Αναλυτικά ο Misko Raznatovic είπε:

Για τον Σπανούλη και το ενδεχόμενο να ενισχύσει την Εθνική στο Προολυμπιακό: «Αν με ρωτούσατε πριν από έναν χρόνο, θα έλεγα όχι. Τώρα το σκέφτεται και η πιθανότητα να αγωνιστεί είναι μεγάλη. Αλλά ακόμη δεν το έχει αποφασίσει. Θα δούμε».

Για την αγωνιστική κατάσταση του αρχηγού του Ολυμπιακού: «Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που παίζει. Είναι 38 ετών και το σώμα και οι κινήσεις του είναι ίδιες με το 2012 που ήταν ο MVP της EuroLeague. Είναι δύσκολο να φανταστώ τη διοργάνωση χωρίς τον Σπανούλη. Η Mega είναι μπροστά στο ημίχρονο, γιατί δεν αγωνίζεται ο Σπανούλης».

Για τον Thomas Heurtel επισήμανε ότι είναι τρελά αυτά που έγιναν με την Barcelona ενώ για τον Westermann τόνισε ότι θα παίζει πλέον στους Καταλανούς.