Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτηση της στην επίσημη σελίδα της στο Facebook ενημερώνει το κοινό πως στην σημερινή (9/4) τελευταία για το ΤΟΡ-16 Red Euroleague θα είναι καλεσμένος ο Ιωάννης Παπαπέτρου ενώ, προαναγγέλεται μια…εξομολόγηση του Κώστα Σλούκα. Παράλληλα, στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και άλλες εκπλήξεις.

Αναλυτικά:

“Η τελευταία Red Euroleague του Τοπ-16 φιλοξενεί τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Μέσα από το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube (www.youtube.com/olympiacosbc) παρακολουθείστε την επίσημη εκπομπή των «ερυθρόλευκων» με καλεσμένους τον διεθνή φόργουορντ και τον δημοσιογράφο Νικήτα Αυγουλή.

Δείτε ακόμα μια αποκλειστική συνέντευξη του προπονητή της Νίζνι Άιναρς Μπαγκάτσκις, την πιο αληθινή συνέντευξη που έχει δώσει ο Κώστας Σλούκας, 24’’ δευτερόλεπτα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, την ιστορία μιας φωτογραφίας με τον Αντρέα Χριστοδούλου, την αποθέωση που γνώρισαν οι «ερυθρόλευκοι» στην Αμαλιάδα, την κλήρωση ενός ταξιδιού για τη Μαδρίτη από τη Marine Tours και τους παίκτες του Ολυμπιακού να απαντούν στο… βασανιστικό ερώτημα: «Γιατί ο Ντόναλντ Ντακ φοράει πετσέτα όταν βγαίνει από το μπάνιο, ενώ τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας κυκλοφορεί γυμνός;»¨

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ (16:00)https://www.youtube.com/watch?v=ZpmGB9JPVjo

RED EUROLEAGUE (16:30) https://www.youtube.com/watch?v=fYxLsycUZh0