Ο Κώστας Σλούκας τόνισε ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι νωρίτερα και να μην φτάσει το παιχνίδι να κριθεί στις τελευταίες κατοχές. Από εκεί κι έπειτα παραδέχθηκε ότι η έδρα της Fener είναι πολύ δύσκολη, ωστόσο υπογράμμισε ότι οι Πειραιώτες απέδειξαν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη μέσα στην χρονιά, επομένως μπορούν να το κάνουν για άλλη μία φορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την ήττα στο Game 2: «Είχαμε κάποια “νεκρά” διαστήματα σε όλο το ματς και βάλαμε τη Φενέρ στο ματς. Χάσαμε κάποιες διαφορές, χάνοντας τα ριμπάουντ. Χάσαμε και κάποιες βολές στο τέλος. Γνωρίζουμε πως είναι πλέι οφ, παιχνίδια μιας κατοχής. Πηγαίνουμε πλέον για να πάρουμε πίσω το πλεονέκτημα».

Για αυτά που θα έπρεπε να κάνει καλύτερα ο Ολυμπιακός: «Χάσαμε αρκετά ριμπάουντ και δώσαμε δεύτερες επιθέσεις. Δεν στέκομαι στις τελευταίες φάσεις. Μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα. Είχε και η Φενέρ κάποια μεγάλα σουτ, όπως και καλές επιλογές στο τέλος. Πάμε σε μια δύσκολη έδρα για να πάρουμε μια νίκη. Αυτό είναι το σημαντικό».

Για τις ελπίδες των Πειραιωτών να κάνουν break στην Πόλη: «Είναι μια πολύ δυνατή έδρα. Μετά το διπλό θα έχουν περισσότερο παλμό. Δείξαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε άλλη μια φορά».