Ο Ολυμπιακός αύριο ξεκινάει το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι στην Euroleague, με μία δύσκολη αποστολή, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την πολύ ισχυρή Barcelona. Παρόλα αυτά οι Καταλανοί έχουν τα θέματά τους, καθώς πέρα από το γεγονός ότι δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, θα παραταθούν στον αυριανό αγώνα με δύο απώλειες. Συγκεκριμένα ο Jasikevicius δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες Kuric και Mirotic, με τον πρώτο να έχει κάκωση στο κεφάλι και τον δεύτερο να ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αχίλλειο από το καλοκαίρι.

Jasikeviciuis: “Ομάδα Final 4 o Ολυμπιακός”

Ο προπονητής των γηπεδούχων Saras Jasikevicius αποθέωσε τους Πειραιώτες, τους οποίους χαρακτήρισε ομάδα Final 4. Ακόμη τόνισε ότι οι “ερυθρόλευκοι” παίζουν με καρδία, ενώ σχολιάσε επίσης ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδος είναι μία ομάδα με ξακάθαρους ρόλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι η αρχή της νέας σεζόν, οπότε είσαι πάντα ενθουσιασμένος. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο ταξίδι. Μπορούμε να μιλήσουμε πολύ για ρόστερ και ομάδες… αλλά είναι μόνο στα χαρτιά. Σε πέντε ή έξι μήνες οι ομάδες θα είναι διαφορετικές. Η Euroleague είναι εξαιρετικά απαιτητική.

Πάντα θα ήθελα να ξεκινώ με έναν λιγότερο δυνατό αντίπαλο, αλλά ο Ολυμπιακός είναι ομάδα Final Four. Ανανέωσαν ξανά με τον προπονητή και τους περισσότερους παίκτες, είναι μια ομάδα που παίζει με καρδιά.

Κυριάρχησαν ξεκάθαρα του Παναθηναϊκού στο Σούπερ Καπ Ελλάδας. Έχουν χημεία και πολύ καλά καθορισμένους ρόλους. Έχουν έμπειρους παίκτες και άλλους που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι μόνοι τους».