Όπως και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, έτσι και άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού δε φαίνονται ιδιαίτερα χαρούμενοι μονάχα με την εύκολη νίκη επί του Κολοσσού στη Ρόδο, με τον Sasha Vezenkov να αναφέρει μετά το πέρας της αναμέτρησης της 1ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολλά να διορθώσουν εν όψει συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε τόσο στο μοτίβο παιχνιδιού που θέλουν να επιβάλλουν φέτος στο playstyle τους όσο και στην απουσία του Βασίλη Σπανούλη μετά από τόσα χρόνια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν καλοί. Δεχθήκαμε 26 πόντους. Όμως, σιγά σιγά και ειδικά στην τρίτη περίοδο βελτιώσαμε την άμυνά μας και δεχθήκαμε σε αυτό το διάστημα μόνο έξι. Εκεί βέβαια είχαμε άλλα θέματα… Έχουμε πολλά ακόμη να διορθώσουμε. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη αναμέτρηση που είναι πολύ σύντομα.

Θέλουμε να παίξουμε πολύ γρήγορα με πολλές κατοχές. Πέρυσι δεν τα καταφέραμε. Ακόμη δεν είμαστε στον βαθμό ετοιμότητας που θέλουμε. Κάνουμε λάθη, ίσως κουραζόμαστε και δίνουμε εύκολα καλάθια στους αντιπάλους. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμη για να πετύχουμε να γίνουμε ομάδα up tempo. Για να πετύχει αυτό που θέλει ο κόουτς θέλει δουλειά και επιμονή.

Προσπαθούμε να γίνουμε πιο επιθετικοί και το θέλουμε αυτό. Θεωρώ πως έχουμε τα κορμιά και τη διάθεση να το κάνουμε. Αν εξαιρέσουμε σήμερα το πρώτο δεκάλεπτο, πιστεύω πως σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά.

Έχω πει πολλές φορές πως ήταν, είναι και θα είναι περίεργο να μην τον βλέπουμε, να μη μας δίνει συμβουλές, να μην ηγείται… Αλλά την ιστορία τη γράφουν οι παρόντες. έχουμε ένα απαιτητικό πρόγραμμα με πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια. Πρέπει, λοιπόν, να βάλουμε στο μυαλό μας ποιοι είμαστε εδώ και να συγκεντρωθούμε γύρω από την ομάδα. Ο Βασίλης είναι καλά, μιλάμε και θα χαίρεται με αυτό που βλέπει».