Ο Sasha Vezenkov μίλησε μετά την βαριά ήττα του Ολυμπιακού με 76-53 από την Efes για τα αίτια της συντριβής του Ολυμπιακού, για την «εξαφάνιση» της ομάδας από το παρκέ μετά το εκπληκτικό της πρώτο 10λεπτο, αλλά και την κακή πορεία των ερυθρόλευκων τελευταία ομάδας και την επόμενη μέρα

Αναλυτικά ο Sasha Vezenkov είπε στην κάμερα της Nova μετά το ματς:

«Ξεκινήσαμε καλά, όταν θες να έχεις τύχη απέναντι σε τέτοιες ομάδες, πρέπει να έχεις διάρκεια. Το μεγαλύτερό μας πρόβλημα ήταν η επίθεσή μας, όπως φαίνεται από το σκορ.

Πρέπει να ξαναδούμε τον αγώνα, τα λάθη που κάναμε. Όλα πήγαν λάθος, ήταν η πέμπτη συνεχόμενη ήττα και κάτι πρέπει να διορθωθεί.

Δεν μπορώ να πω ακριβώς τι πήγε λάθος, πρέπει να δουλέψουμε. Να δούμε γιατί στο πρώτο δεκάλεπτο βάλαμε 26 πόντους και στα άλλα τρία, 27. Με την είσοδο του Larkin ήταν δεδομένο ότι η Efes θα βρει περισσότερες λύσεις, αλλά έπαιξαν πιο σκληρά. Δεν καταφέραμε να ματσάρουμε σε ενέργεια. Ήταν μία βραδιά που πήγαν όλα λάθος.

Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Πρέπει να δούμε γιατί επιτρέπουμε τέτοιες διακυμάνσεις στην απόδοσή μας. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό πρέπει να διεκδικείς κάθε παιχνίδι και να παλεύεις για 40 λεπτά. Δε νομίζω ότι όταν κάποιος μπαίνει στο παρκέ, δεν έχει κίνητρο. Ακούγεται κλισέ, αλλά πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, γιατί εμείς τα κάνουμε έτσι».