Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού και το γεγονός πως στον αυριανό τελικό του Super Cup θα είναι πιθανότατα καλύτερος από την σημερινή του εικόνα κόντρα στον Κολοσσό αναφέρθηκε ο Σάσα Βεζένκοβ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα Πατρών και το “κλεισμένο” ραντεβού με το τριφύλλι στον τελικό. 

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το ματς: «Ξέραμε από τη αρχή ότι ο Προμηθέας είναι δύσκολη ομάδα ειδικά στο μακρινό σουτ. Δεχθήκαμε 15πονυους, αλλά μετά ανεβάσαμε απόδοση».

Για τον τελικό: «Δεν ήμασταν στο 100%, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες, παίζουμε έναν τίτλο, κάποια πρωταθλήματα στην Ευρώπη έχουμε ξεκινήσει ήδη. Πρέπει να είμαστε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Θα φανεί στο χειροκρότημα. Όλα τα πόδια που έχουν έρθει είναι έμπειροι παίκτες, αλλά θα φανεί στο τέλος».

Για τον Παναθηναϊκό: «Στον Παναθηναϊκό ήρθαν παίκτες με εμπειρία. Και εμείς δεν είμαστε έτοιμοι. Έχουν ταλέντο οι παίκτες του ήρθαν στον Παναθηναϊκό. Εμείς θέλουμε τη νίκη».

Για το πως είδε τον Παναθηναϊκό: «Είναι λογικό όταν μια ομάδα παίζει πρώτο επίσημο παιχνίδι, ειδικά κόντρα στον Κολοσσό που έπαιξε καλά. Περιμένω καλύτερο τον Παναθηναϊκό αύριο».