Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες μέρες έχει κινηθεί γρήγορα, με στόχο να κλείσει το ρόστερ του και να παρουσιάσει ένα πολύ καλύτερο σύνολο από αυτό της προηγούμενης διετίας. Οι “πράσινοι” κινήθηκαν κυρίως σε παίκτες Ευρωλίγκας, ενώ σε μία τέτοια περίπτωση αναμένεται να στραφούν για την θέση του έβδομου ξένου.

Το σύνολο του Radonjic αναζητά ακόμη έναν παίκτη για την frontline, έτσι ώστε να πλαισιώσει τον Derrick Wiilliams στην θέση 4. Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό το “τριφύλλι” ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Ben Bentil, ο οποίος ήταν μέλος του συλλόγου την διετία (2019-21).

Ο 27χρονος ψηλός την περασμένη σεζόν ξεκίνησε στην Basecsehir, ωστόσο μετακόμισε στην Olimpia Milano, καθώς οι Λομβαρδοί είχαν πολλούς τραυματισμούς στην frontline. Στην Ευρωλίγκα ο Γκανέζος PF/C είχε καλή παρουσία 5,6 πόντους και 2,4 ριμπάουντ. Ακόμη το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Zenit, αλλά κι η Galata ενδιαφέρονται, ωστόσο προτιμά να μείνει στην Euroleague. Τέλος γνωρίζεται καλά με τον νυν τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού Αργύρη Πεδουλάκη, καθότι τον επέλεξε τόσο στο Περιστέρι όσο και στους ¨πράσινους”, την στιγμή που το όνομά του ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό.