Η συνεργασία του Παναθηναϊκού με με την APC Sports Consulting Ltd, η οποία έχει ιδρύσει την Sport Financial Literacy Academy, έφερε και μία… πρόταση παραγωγής για ένα ντοκιμαντέρ, όπου συμμετείχαν οι Νίκος Παππάς και Παναγιώτης Τριαντόπουλος. Η ταινία αυτή, έχει ως τίτλο «Beyond the Game» και ασχολείται με τα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει ένας αθλητής, προς το τέλος της καριέρας του.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος και ο αθλητής της ομάδας, Νίκος Παππάς, βρέθηκαν στην Κύπρο και συμμετείχαν στα γυρίσματα της νέας ταινίας- ντοκιμαντέρ, της βραβευμένης Αμερικανίδας παραγωγού και σκηνοθέτη, Susan Sember με τίτλο “Beyond the Game”.

Η θεματολογία της ταινίας-ντοκιμαντέρ (που θα διανεμηθεί παγκοσμίως) αφορά στη ζωή των αθλητών μετά τη «δύση» της καριέρας του και εστιάζει σε πιθανά οικονομικά προβλήματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την APC Sports Consulting Ltd, η οποία ίδρυσε την Sport Financial Literacy Academy, είναι η πρώτη ομάδα παγκοσμίως που εφάρμοσε πρόγραμμα σεμιναρίων στις Ακαδημίες της αλλά και σε αθλητές μεγαλύτερες ηλικίας σχετικά με τις βασικές αρχές της ορθής οικονομικής διαχείρισης.

Αυτός ήταν και ο λόγος που προσέλκυσε το ενδιαφέρον των Αμερικάνων παραγωγών οι οποίοι ζήτησαν τη συμμετοχή και των δύο εταιρειών στα γυρίσματα της ταινίας.

Άλλωστε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι συνδυάζει το παρόν με το μέλλον και πρωτοπορεί σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος».