Καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στην απόφαση του Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος γκαρντ εμφανίστηκε ενθουσιασμένος που θα φορέσει τα “πράσινα”, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού.
 
Αναλυτικά όσα είπε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “πράσινων” στη Real News:
 
Για το πώς επέλεξε τον Παναθηναϊκό: «Όταν μίλησε μαζί μου ο κόουτς Τζόρτζεβιτς και μου είπε ότι με θέλει μαζί του, ήταν σαν να μην έχω άλλη επιλογή, δεν το σκέφτηκα καν δεύτερη φορά, συμφώνησα αμέσως και με όλη μου την καρδιά. Νιώθω χαρούμενος και πλήρης που θα αγωνιστώ σε μια τεράστια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, με ιστορία, τίτλους και σπουδαίους παίκτες, τόσο στο παρελθόν όσο και σήμερα».
 
Για τη συνεργασία με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Εννοείται πως η χαρά μου είναι διπλή που θα αγωνιστώ κάτω από τις οδηγίες του κόουτς Τζόρτζεβιτς, ο οποίος για μένα αποτελεί κορυφαία προσωπικότητα του μπάσκετ. Ενθουσιασμένος είμαι επίσης επειδή ήρθα σε μια ομάδα με φανατικούς οπαδούς, που την ακολουθούν παντού και πάντα».
 
Τέλος, έδωσε ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Αν και δεν μου αρέσουν οι υποσχέσεις και τα πολλά λόγια, θα ήθελα να τους πω ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να εξακολουθήσουν να αισθάνονται περήφανοι γι’ αυτήν».