Του Αλέξανδρου Τρίγκα
13/06/2011 (13:39)

Όχι πως ποτέ τέθηκε θέμα “αξιοπιστίας” της διοίκησης τού Παναθηναϊκού. Αλίμονο!… Όμως, κάθε φορά που συμβαίνει το… αυτονόητο, έχουμε φτάσει στο σημείο να πανηγυρίζουμε.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, λοιπόν, έχουν πληρωθεί σχεδόν όλα τα χρήματα των συμβολαίων τους. Στην ουσία τους οφείλεται ένας μήνας κι όπως χαρακτηριστικά είπε ένας από τους νεαρούς “και να μην μου τον δώσουν (σ.σ. δεν υπάρχει τέτοια σκέψη) δεν με ενοχλεί καθόλου“.

Αν σκεφτεί κανείς το μέγεθος των συμβολαίων, το συνολικό ποσό που προκύπτει, σε συνδυασμό με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση, βγάζει ένα πρώτο συμπέρασμα.

Σημειώστε πως συχνά πυκνά σε “μεγάλες” ομάδες υπάρχουν καθυστερήσεις, αλλά δεν γίνεται κουβέντα, αφού κανείς δεν έχει χάσει χρήματα από διοικήσεις, όπως αυτή του Παναθηναϊκού.

Οι διοικούντες ανταποκρίθηκαν και αντάμειψαν τους παίκτες για την παρουσία τους σε Ελλάδα και Ευρώπη, για μια από τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία του συλλόγου (τηρουμένων των αναλογιών). Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, με δύο τίτλους και γεμάτες τσέπες (κι εδώ δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά κυριολεκτική καταγραφή του γεγονότος) οι “πράσινοι” θα κάνουν… καλό καλοκαίρι.