Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Γκιστ αγωνίστηκε για 137η φορά στη Stoiximan.gr Basket League, φτάνοντας τον Στόγιαν Βράνκοβιτς, στη θέση της λίστας των ξένων με τα περισσότερα παιχνίδια στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Συνολικά, ο Αμερικανός βρίσκεται πλέον στην 25η θέση της λίστας που έχουν παίξει τα περισσότερα παιχνίδια στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος, μαζί με τον Κροάτη αλλά και τον Μαρκ Κάρτερ.

Επίσης, σύμφωνα με τον ΕΣΑΚΕ:

  • Ο Νίκος Παππάς σημείωσε ατομικό ρεκόρ περιόδου με τις πέντε ασίστ που μοίρασε αφού είχε τέσσερις κόντρα στον Άρη. Με αυτές μπήκε στην πρώτη 20άδα των κορυφαίων πασέρ του Παναθηναϊκού Superfoods στη Stoiximan.gr Basket League. Έφτασε τις 183 και ξεπέρασε τον Νάντο Τζεντίλε (179).
  • Την κορυφαία επίδοση του με 12 πόντους ισοφάρισε ο Λούκας Λεκαβίτσιους αφού την ίδια είχε σημειώσει και κόντρα στα Τρίκαλα BC Aries. Ο Λιθουανός όμως αστόχησε για πρώτη φορά από τη γραμμή του φάουλ. Πριν το σημερινό παιχνίδι είχε 14/14 βολές για να χάσει τη δεύτερη από τις τέσσερις που εκτέλεσε σήμερα.
  • Τον Λεκαβίτσιους ακολούθησε ο Λοτζέσκι ισοφαρίζοντας επίσης την κορυφαία φετινή επίδοση του με 14 πόντους αφού την ίδια είχε και κόντρα στον ΠΑΟΚ.
  • Ακόμη ο Αμερικανός με τα τέσσερα ριμπάουντ που είχε σήμερα, ξεπέρασε τα 400 στη Stoiximan.gr Basket League.
  • Ατομικό ρεκόρ σημείωσε και ο Ντίνος Μήτογλου μαζεύοντας εννιά ριμπάουντ αφού το προηγούμενο ήταν εκείνο των επτά του αγώνα με τα Τρίκαλα BC Aries.