Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανεβάζει στροφές και όλα δείχνουν ότι αν δεν πάει κάτι στραβά, θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στην μάχη με την Zenit (29/10) στην Ρωσία στην 6η Αγωνιστική της Euroleague. O αρχηγός του «τριφυλλιού» έκανε μέρος του προγράμματος της σημερινής (26/10) προπόνησης του Παναθηναϊκού και όλα δείχνουν ότι ανεβάζει στροφές και θα επιστρέψει στους αγώνες κόντρα στην Zenit.

Ο Παπαπέτρου είχε χτυπήσει στο ματς με την Barcelona στις 15/10 στην Βαρκελώνη στην 4η Αγωνιστική της Euroleague.

Ο πράσινος φόργουορντ είχε δεχθεί ένα δυνατό (μη ηθελημένο) χτύπημα στα πλευρά σε κάποια στιγμή του ματς. Δεν είχε αποσυρθεί όμως, στον πάγκο. Συνέχισε να παίζει. Μετά το ματς είχε ενοχλήσεις στο σημείο που δέχτηκε το χτύπημα.

To πρόβλημα δεν ήταν σοβαρό. Οι ενοχλήσεις όμως, δεν έλεγαν να τον εγκαταλείψουν και έτσι δεν είχε κατορθώσει να προπονηθεί και έκανε ως τώρα θεραπείες.

Έτσι δεν έπαιξε στο νικηφόρο ματς με την Fenerbahce στην 5η Αγωνιστική της Euroleague, ενώ έμεινε «εκτός» και από το χθεσινό (25/10) εντός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα στην πρεμιέρα της Basket League.

Ο Παπαπέτρου έδειξε σήμερα ότι πάει καλά και έκανε μέρος του προγράμματος. Οι «πράσινοι» θα τον δουν και αύριο, βέβαια. Όλα δείχνουν όμως, ότι πάει καλά κι αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο θα μπει στον φουλ ρυθμό των προπονήσεων και θα παίξει με την Zenit.

Αντίθετα, εκτός προπόνησης έμεινε και πάλι ο Βουγιούκας, ο οποίος έχει μια θλάση στην γάμπα και έκανε και σήμερα θεραπεία.