Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του, εν όψει της σειράς των play-offs της Ευρωλίγκα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με το πρώτο παιχνίδι στη Ρωσία να διεξάγεται μεθαύριο Τρίτη (14/4). Για τα πρώτα δύο εκτός έδρας ματς, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ανακοίνωσε ήδη την αποστολή, η οποία θα είναι 13μελής.

Σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των νεαρών Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, Μιχάλη Λούντζη και Γιώργου Παπαγιάννη, αλλά όχι αυτά των Λευτέρη Μποχωρίδη, Γιώργου Διαμαντάκου και Γκάνι Λαβάλ. Ειδικά η απόφαση να αποκλειστεί ο τελευταίος από την αποστολή, προκαλεί «έκπληξη», καθώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή ανετοιμότητας, όπως οι άλλοι δύο, με τον Μποχωρίδη να έχει υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο και τον Διαμαντάκο να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Ο Μαυροβούνιος, κόουτς, προτίμησε επομένως να ταξιδέψει στη ρωσική πρωτεύουσα, δίνοντας την ευκαιρία στους τρεις νεότερους παίκτες, να βιώσουν την πίεση και την ένταση τέτοιων αγώνων, ενώ η παράλληλη κίνηση «κοψίματος» του Λαβάλ, ίσως να μην αποκλείει την περίπτωση να θελήσει τη βοήθειά τους σε κάποιο σημείο, μεταξύ των δύο αγώνων.