Ρούχα με ιταλική «σφραγίδα», φορούν για την φετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση της ομάδας, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία ενδυμάτων Angelico, η οποία θα αναλαμβάνει να «ντύνει» τους ανθρώπους της, όταν θα κυκλοφορούν με τα «πολιτικά» τους. Η συμφωνία ισχύει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Αλμπέρτο Αντζέλικο, δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός.

«Για εμάς, μετά τις εμπειρίες που είχαμε στην Ιταλία με τις πιο σπουδαίες ομάδες του πρωταθλήματος μπάσκετ και μετά τις συνεργασίες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τους Ντακς Πεκίνου, ο Παναθηναϊκός είναι μια συναρπαστική πρόκληση, καθώς πρόκειται για ένα σωματείο με απόλυτη λάμψη κι αίγλη».
 
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία Angelico η οποία θα είναι «Official Outfit Supplier». Ήδη ο Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς και οι συνεργάτες του, καθώς επίσης και το υπόλοιπο προσωπικό της ομάδας, έχουν φορέσει τα κοστούμια της Angelico, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Καβάλα στις 23 Δεκεμβρίου.
 
Ποια είναι: Στην καρδιά της Ιταλίας το 1956 ιδρύθηκε η εταιρία Angelico. Μέσα σε λίγα χρόνια, η Angelico εξελιχθεί από οικογενειακή επιχείρηση κλωστοϋφαντουργίας σε μία από τις κορυφαίες βιομηχανικές επιχειρήσεις που αντιπροσωπεύουν την πόλη της Μπιέλα σε όλο τον κόσμο. Η εμπειρία των ιδρυτών της εταιρίας, σε συνδυασμό με το καινοτόμο πνεύμα των νέων γενεών, είναι τα προσόντα για την ανταγωνιστική θέση που κατέχει η Angelico, μια εταιρία στην πρώτη γραμμή της παραγωγής υψηλής ποιότητας υφασμάτων, αλλά και μια σειρά ενδυμάτων σε αρμονία στις συνεχώς μεταβαλλόμενες τάσεις της μόδας».