Οι εντάσεις που υπήρχαν στο «Αλεξάνδρειο», είχαν ξεκινήσει πριν καν την έναρξη της αναμέτρησης, με το επεισόδιο του Έλιοτ Ουίλιαμς με τους οπαδούς του Άρη και τον Αμερικανό να επιχειρεί να ανοίξει κάτι… παραπάνω από διάλογο με την «κίτρινη» εξέδρα. Όπως ανεπισήμως καταγγέλλει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο λόγος της «έκρηξης» του γκαρντ των «πρασίνων», ήταν προκλητικές αναφορές προς το πρόσωπό του, με συνοδεία φτυσίματος, με το τελευταίο να τον φέρνει εκτός εαυτού.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» δε στέκονται μονάχα εκεί, καθώς προχωρούν σε ανεπίσημη καταγγελία παλαιότερου παράγοντα του Άρη. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως προκλήθηκε ένταση στην φυσούνα, όταν ο τελευταίος εξύβριζε τον Αντώνη Φώτση με αναφορές στη μητέρα του, η οποία εδώ και μερικούς μήνες έχει φύγει από τη ζωή. Είναι άγνωστο, αν για το συγκεκριμένο συμβάν, αλλά και τα προαναφερθέντα, θα προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία ο Παναθηναϊκός.

Τέλος, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έκρυψε την ενόχλησή του, για ερώτηση που δέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου σχετικά με τη συμπεριφορά του Δημήτρη Διαμαντίδη, με την ερώτηση να κάνει λόγο για «κωμωδία» και πρόκληση του κοινού του Άρη. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, είπε πως «το να λέμε κάτι τέτοιο για τον Διαμαντίδη, είναι ένα γεγονός που φτάνει στα όρια της ασέβειας».