Τελικά, άλλη μια σφραγίδα στο διαβατήριο, πηγαίνοντας για την Ελλάδα“!…
Άλλη (Βάσω Παπαχρήστου) επέστρεψαν στην Αθήνα λόγω twitter, ο Ντέργουιν Κίτσεν επιβεβαίωσε ότι έρχεται. Ο Αμερικανός “ανακοίνωσε” τη μεταγραφή του, με τον πιο προσφιλή τρόπο γι’ αυτόν και τους συμπατριώτες του. Το μόνο που μένει είναι να επισημοποιηθεί η μεταγραφή, κάτι που λογικά θα γίνει αύριο (σε λίγες ώρες, δηλαδή).

Πρόκειται για έναν παίκτη που εντυπωσιάζει με την απλότητα με την οποία παίζει, με τον ήρεμο τρόπο που επιλέγει για να “εκτελέσει”. Κι αν δεν τον… νιώθετε όταν θα τον δείτε στο γήπεδο, θυμηθείτε πως σουτάρει με σπουδαία ποσοστά.

Μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Ρόκο Λένι Ούκιτς, τον Βασίλη Ξανθόπουλο, τον Μάικ Μπράμος, τον Χάρη Γιαννόπουλο (μπορεί να αποκτηθεί κι άλλος;) συνθέτουν την περιφερειακή γραμμή των “πρασίνων“, που είναι πολλά υποσχόμενη και με μια πρώτη ανάγνωση πληρέστερη από την περσινή.

Από τη στιγμή που “κλείνει” ο Αμερικανός (παίζει στις θέσεις “2” και “1”, κατά το κοινώς λεγόμενο “κόμπο γκαρντ“), πλέον το βάρος πέφτει στη ρακέτα, εκεί που ο Παναθηναϊκός θα πάρει δύο Αμερικανούς κι έναν Έλληνα σέντερ.
Πρώτη επιλογή παραμένει ο Βασίλης Καββαδάς, με τις εξελίξεις να δρομολογούνται (έτσι ή αλλιώς) ως το τέλος της εβδομάδας.

Δεν ανέβασε τους τόνους

Ο Νίκος Λώτσος ποτέ δεν ήταν άνθρωπος της αντιπαράθεσης. Η απάντησή του στην “επίθεση” του Μάνου Παπαδόπουλου ήταν μάλλον αναμενόμενη:

“Σχετικά με τις δηλώσεις του Αντιπροέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Παπαδόπουλου θα ήθελα να κάνω το παρακάτω σχόλιο:
Υπάρχουν δύο τρόποι να χειριστείς τέτοιου είδους επιθέσεις. Ο ένας είναι να αντιπαρατεθείς δίνοντάς τους υπόσταση. Ο άλλος είναι να μην αντιπαρατεθείς και να αφήσεις κάθε νοήμων φίλαθλο που έχει κρίση, να κρίνει.
Σεβόμενος τον σύλλογο στον οποίο εργάζεται ο κος Παπαδόπουλος, επιλέγω το δεύτερο.

Νίκος Λώτσος“.