Την ερχόμενη Δευτέρα (24/8) αναμένεται να γίνει η πρώτη συνάντηση του φετινού Παναθηναϊκού, στην οποία το παρών θα δώσει και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιήσει ταξίδι αστραπή, ώστε να βρίσκεται σε αυτή. Ο Σέρβος τεχνικός θα αφήσει για λίγο την προετοιμασία της Εθνικής Σερβίας και θα μιλήσει στους παίκτες του, προτού παραδώσει την σκυτάλη στους συνεργάτες τους.

Ένας εκ αυτών είναι ο Μίλαν Μίνιτς ο οποίος βρίσκεται από χθες (17/8) στην Αθήνα ώστε να ετοιμάσει την προετοιμασία και τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Ο Μίντς μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη» εμφανίστηκε χαρούμενος που επιστρέφει στην Ελλάδα και σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και ειδικά για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Έχουμε μπροστά μας πάρα πολλή δουλειά. Μέχρι να αρχίσουμε προετοιμασία θα δουλέψουμε με κάποιους παίκτες ατομικά. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε με τα νέα παιδιά και αποτελεί μεγάλο κίνητρο για μας να μετατρέψουμε το ταλέντο τους σε ποιότητα»

Αναφορικά με τον Τζέιμς Φελντέιν (1,93 – 27 ετών), αποτελεί τον εκλεκτό του Τζόρτζεβιτς ώστε να καλύψει το κενό του Νίκου Παππά που υπολογίζεται στα τέλη του 2015 να επιστρέψει στη δράση από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο. Από πλευράς της «πράσινης» ΚΑΕ δεν επιβεβαιώνεται ακόμη η συμφωνία, παρά μόνο πως ο παίκτης εξετάζεται, ενώ εφόσον ανακοινωθεί η ενσωμάτωση του θα αργήσει καθώς θα λάβει μέρος με την Δομινικανή Δημοκρατία στους Παναμερικανικούς Αγώνες, που θα γίνουν 31/8-12/9 στο Μεξικό.