Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (23/3) στην Κωνσταντινούπολη, εν όψει του πιο καθοριστικού του αγώνα για την εξασφάλιση της πρόκρισης στα play-offs της Ευρωλίγκα. Με «διπλό» επί της Νταρουσάφακα, οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς αρκούνται σε άλλη μια νίκη επί της Τσεντεβίτα στο ΟΑΚΑ εν συνεχεία, ώστε να επανέλθουν στην Κωνσταντινούπολη για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής του Top-16 κόντρα στην Εφές, δίχως κανένα άγχος για το ζήτημα αυτό και διατηρώντας τις ελπίδες για απόκτηση του πλεονεκτήματος έδρας.

Οι «πράσινοι», ολοκλήρωσαν προ ολίγου την τελευταία τους προπόνηση, εν όψει του αυριανού (24/3, 20:30) παιχνιδιού και ο Σέρβος κόουτς δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Άπαντες προπονήθηκαν κανονικά και θα βρίσκονται στη διάθεσή του, πλην των Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς και Όγκνιεν Κούζμιτς, οι οποίοι ήταν γνωστό από την Τρίτη (24/3) ούτως ή άλλως, ότι δε θα ήταν σε θέση να αγωνιστούν

Στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού» βέβαια, υπάρχει απόλυτη προσήλωση στον αντίπαλό τους, καθώς μπορεί να έχει αποχαιρετήσει ουσιαστικά τη διοργάνωση, αλλά όπως τόνισαν οι Οκτάι Μαχμούτι και Σκότι Ουίλμπεκιν, δεν πρόκειται να παραδώσουν τα «όπλα» και κάτι τέτοιο δε μειώνει τη δυσκολία της αναμέτρησης.

pao-proponisi-darusafaka-2

Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε κι άλλα πλάνα από την προπόνηση του Παναθηναϊκού στη «Wolkswagen Arena»:

Παράλληλα, στον «χορό» των συνεντεύξεων όπου λογικά έχει βρεθεί εσχάτως ο Δημήτρης Διαμαντίδης, καθώς σε περίπου τρεις μήνες θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, παραχώρησε συνέντευξη στο τουρκικό κανάλι NTV.

diamantidis-sinentefksi-ntv