Τα τρία αγαπημένα αδέρφια ταξίδεψαν προς τον ουρανό και πλέον είναι πάλι μαζί. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, «έφυγε» από τη ζωή ένα ακόμα μέλος της οικογένειας Γιαννακόπουλου καθώς ο Θανάσης πήγε να συναντήσει τ’ αδέρφια του!

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος νοσηλευόταν εδώ και δύο μήνες σε καταστολή και η κατάστασή του χαρακτηριζόταν κρίσιμη και μη αναστρέψιμη. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πάλεψε σκληρά σε μια μάχη άνιση με τους γιατρούς να υπογραμμίζουν το ότι έμεινε ζωντανός χάρη στη θέληση και τη δύναμη που είχε.

Το τραγικό της υπόθεσης ήταν ότι τα τρία αδέρφια της οικογένειας έφυγαν σε απόσταση μικρότερη του ενός έτους, σε διάστημα περίπου 11 μηνών. Συγκεκριμένα, στις 29 Απριλίου 2018 πέθανε ο Κώστας Γιαννακόπουλος και στις 10 Ιουνίου έφυγε ο Παύλος.Στα μέσα Ιανουαρίου ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και δεν συνήλθε ποτέ. Να θυμίσουμε επίσης ότι ενάμιση χρόνο νωρίτερα είχε φύγει από τη ζωή η αδερφή τους, Βασιλική.

Γεννημένος το 1931, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος συνέβαλε στα μέγιστα, μαζί με τον αδελφό του, Παύλο στην «γιγάντωση» της φαρμακευτικής εταιρίας ΒΙΑΝΕΞ και του Παναθηναϊκού με τον οποίο έζησε όλες τις μεγάλες στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη . Υπήρξε διαφορετικός χαρακτήρας από τον Παύλο και από τον Κώστα αλλά παρέμεινε πάντα πιστός στις αρχές της οικογένειας.Οι Γιαννακόπουλοι πάντοτε ήταν ενωμένοι ως οικογένεια και έπαιρναν τις αποφάσεις από κοινού .

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλληπητήρια στην σύζυγο του Θανάση Γιαννακόπουλου, Ιωάννα και στην κόρη του Κατερίνα η οποία τον έκανε και παππού μιας χαριτωμένης εγγονής.

Η ανακοίνωση της ΒΙΑΝΕΞ:

Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει.