Στο ΟΑΚΑ διεξήχθη χθες (27/9) η πρώτη μέρα του «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος». Στο γήπεδο βρέθηκε αρκετός κόσμος για να τιμήσει τη μνήμη του σπουδαίου αυτού ανθρώπου.

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε χθες και ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός αλλά και ο Ερασιτέχνης. Το γεγονός αυτό θα χαροποιούσε πολύ τον Παύλο Γιαννακόπουλο καθώς πάντα ονειρευόταν έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό. Φυσικά εκεί ήταν και ο τεχνικός των πρασίνων, Γιώργος Δώνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη:

Για την παρουσία του ποδοσφαιρικού τμήματος στο ΟΑΚΑ: «Πρώτα απ’ όλα ήταν υποχρέωσή μας να έρθουμε εδώ για να τιμήσουμε έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα πολλά για την ιδέα του Παναθηναϊκού. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος πέραν από ένας ικανότατος πρόεδρος που έδωσε τα πάντα για την Παναθηναϊκή ιδέα, ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος με ήθος και αρχές. Νομίζω ότι έχει δείξει τον δρόμο πως ένας παράγοντας μπορεί να διοικήσει σωστά και να οργανώσει σωστά μια ομάδα, πέρα από την αγάπη που είχε για τον σύλλογο».

Για το τι γνωρίζουν οι παίκτες του για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό οι παίκτες που αντιπροσωπεύουν μια ομάδα να ξέρουν την ιστορία της. Το είπα και πρόσφατα. Γιατί πιστεύω πως μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας και μέσα από την οργάνωση πρέπει να βλέπουμε και ποιοι είναι αυτοί που έχουν προσφέρει αυτές τις επιτυχίες στο σύλλογο και να το αναγνωρίζουμε. Νομίζω πως και το ποδοσφαιρικό τμήμα το έχει κάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτό»