Η απώλεια του ομαδικού πνεύματος και η αδυναμία διάσπασης της άμυνας της Φενέρ είναι τα δύο στοιχεία στα οποία εστίασε την προσοχή του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Τούρκους ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο προπονητής του τριφυλλιού δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα πολλά λάθη (σ.σ.: 23) που έκαναν οι παίκτες του στο αποψινό παιχνίδι.

“Στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο, ειδικά στο δεύτερο, ξεφύγαμε από το ομαδικό μας πνεύμα, ίσως από την πίεση και τον κόσμο. Δεν διαβάσαμε καλά. Ήταν σε κακή μέρα αρκετοί παίκτες. Δεν έχουμε την εμπειρία να ανταπεξέλθουμε σε τέτοιες δυσκολίες. Κάναμε πάρα πολλά λάθη. Ήταν μια κακή βραδιά.

Πρέπει να το δούμε το κομμάτι αυτό να το αναλύσουμε. Να καταλάβουμε ότι για να τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε έξυπνοι μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα δεν τα παρατάει, έχει χαρακτήρα. Δεν αρκεί αυτό. Εμείς θέλουμε κάτι παραπάνω. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ μας έβγαλε έξω από τα συστήματά μας και πρέπει να διορθωθεί. Θα το διορθώσουμε”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο “Άρτζι”, με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος επέστρεψε στην Τουρκία αντιμετωπίζοντας την παλία του ομάδα, να προσθέτει:

“Κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε πολλά εύκολα σουτ. Θα πρέπει να δουλέψουμε πιο καλά στη συνέχεια. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε ένα καταστροφικό δεύτερο δεκάλεπτο, κάναμε πολλά χαζά λάθη και χάσαμε εύκολα σουτ, χάσαμε δικά μας λέι απ. Είμαστε καλύτεροι από αυτό που δείχνουμε. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Κάθε ένα είναι ξεχωριστό και θα πρέπει να παλεύουμε σκληρά σε κάθε παιχνίδι. Ήταν περίεργο για μένα να παίξω ως αντίπαλος σε αυτό το γήπεδο σήμερα, αλλά είναι ένα παιχνίδι απλά και τώρα πρέπει να δούμε τη συνέχεια”.