Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης που είναι με τον Παναθηναϊκό στα Ιωάννινα μίλησε για τη πορεία της προετοιμασίας τους Παναθηναϊκού.

Ο Αλβέρτης έκανε αναφορά στα δυο φιλικά που θα δώσει η ομάδα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, το πρώτο αύριο (4/9, 14:00 με τον Ηρακλή) και το δεύτερο μεθαύριο (5/9) με τον ΠΑΟΚ, αλλά μίλησε και για την προσπάθεια που γίνεται για το χτίσιμο της ομάδας.

Ο μύθος του συλλόγου και εμβληματικός αρχηγός του «τριφυλλιού» δεν έμεινε εκεί. Ο «Φράγκι» έκανε αναφορά και στην πανδημία του Covid-19.

Για την παρουσία της ομάδας στα Ιωάννινα και στην πορεία της προετοιμασίας ανέφερε: «Δεν είναι η πρώτη και η δεύτερη φορά που έρχομαι στα Γιάννενα. Νιώθω πολύ όμορφα. Όλοι μας έχουν υποδεχθεί πολύ ωραία. Ήρθαμε για δύο φιλικά παιχνίδια. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Μας παρέχουν όλα όσα χρειάζεται η ομάδα. Δίνουμε δύο από τα πρώτα φιλικά της προετοιμασίας μας. Θέλουμε να χτίσουμε χαρακτήρα»

Για το αύριο και τα νέα δεδομένα που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός, ο Αλβέρτης ανέφερε: «Από του χρόνου θέλουμε να είναι διαφορετικές οι συνθήκες, όταν θα είμαστε ξανά εδώ. Αναγκαζόμαστε και εμείς να λειτουργούμε με τέτοιο τρόπο. Υπάρχουν κάποια προβλήματα, πρέπει να προσέξουμε για την ασφάλεια όλων μας».