Ανακοίνωση, με την οποία ζητά από τον κόσμο της ομάδας να μην ταξιδέψει δίχως εισιτήριο στη Σερβία για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η διοίκηση των “πρασίνων” ζήτησε 200 εισιτήρια για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκας, όμως εισέπραξε αρνητική απάντηση από αυτήν του Ερυθρού Αστέρα, η οποία επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας.

Έτσι, λοιπόν, οι διοικούντες το “τριφύλλι”, με ανακοίνωσή τους, ζητούν από τους φιλάθλους της ομάδας να μην ταξιδέψουν στη Σερβία, εφόσον δεν έχουν εξασφαλίσει ήδη εισιτήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Η ανακοίνωση:

«Τη Δευτέρα 07/03/2016 η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με επιστολή της προς τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα αιτήθηκε 200 εισιτήρια προκειμένου να ικανοποιήσει την επιθυμία των οπαδών της ομάδας που θέλουν να της συμπαρασταθούν στον αγώνα της Παρασκευής (11/03) στο Βελιγράδι. Η απάντηση από τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα, κατόπιν σχετικής εισήγησης της αστυνομίας που χαρακτήρισε τον αγώνα «υψηλού κινδύνου», ήταν αρνητική. Παράλληλα, υπογραμμίστηκε να μην ταξιδέψουν μεμονωμένα στο Βελιγράδι οπαδοί που δεν έχουν στη διάθεσή τους εισιτήριο για τον αγώνα».