Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν ξέχασε ποτέ τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Φιλαθλητικό και τους κολλητούς του τότε στην ομάδα. Ο πράσινος γκαρντ έπαιζε στην ομάδα παρέα με παιδιά που όπως κι αυτός έκαναν το μεγάλο βήμα και βρέθηκαν στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπασκετ. Παιδιά όπως ο Νίκος Γκίκας, ο Χρήστος Σαλούστρος, τους οποίους μάλιστα αντιμετώπισε σήμερα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο ΟΑΚΑ στο Game 1 των τελικών της Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Προμηθέα.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού θυμήθηκε εκείνα τα παλιά χρόνια και τηα πρώτα του βήματα στην ΕΣΚΑ με τον Φιλαθλητικό και τα συνέδεσε με το «σήμερα», όπου βρέθηκε παρέα με τους φίλους του στους τελικούς της Α1.

Ο φόργουορντ του τριφυλλιού μίλησε στην κάμερα της CosmoteTV για την συνάντηση με τους αδελφικούς φίλους του από τα παλιά στους τελικούς και τόνισε: «Ο Προμηθέας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να πάμε στην Πάτρα συγκεντρωμένοι.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όσους μας βοήθησαν στον Φιλαθλητικό. Εκείνη η ομάδα δούλεψε για εμάς. Είναι αδέρφια μου αυτά τα παιδιά, ο Γκίκας, ο Σαλούστρος, ο Καμπερίδης. Παίζαμε από Α’ ΕΣΚΑ μαζί και τώρα είμαστε στον τελικό. Είναι κάτι το ονειρικό για εμάς».