O Παναθηναϊκός είχε προσπαθήσει να κάνει το… κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Gabriel Lundberg από την Zielona Gora, αλλά έφαγε… πόρτα από τους Πολωνούς.

Ο GM της Zielona Gora, Kosma Zatorski, αποκάλυψε σε δηλώσεις που έκανε στο «sport.tvp.pl» ότι ο Παναθηναϊκός και η Lokomotiv Kuban είχαν χτυπήσει την πόρτα της ομάδας του για τον Gabriel Lundberg, αλλά ο σύλλογος απέρριψε τις προτάσεις και ο 26χρονος Δανός γκαρντ θα πάει τελικά στην CSKA.

Ο Kosma Zatorski είπε ότι η ελληνική ομάδα και η Lokomotiv Kuban ήθελαν τον παίκτη και δεν έμειναν στα λόγια. Κατέθεσαν προτάσεις, αλλά έφαγαν… χυλόπιτα. Τελικά  ο GM της Zielona Gora τόνισε ότι στο παιχνίδι μπήκε μετά και η CSKA και οι Πολωνοί δεν μπορούσαν να πουν «όχι» στην πρόταση που τους έκανε η ομάδα της Μόσχας και έτσι έδωσαν τον Gabriel Lundberg.

Αναλυτικά ο GM της Zielona Gora, Kosma Zatorski, είπε για το ενδιαφέρον Παναθηναϊκού και Lokomotiv Kuban που έπεσε στο κενό και την πρόταση της CSKA που έπιασε τόπο:  «Απορρίψαμε τις προσφορές από Παναθηναϊκό και Lokomotiv Kuban. Αντίθετα, ήταν πολύ δύσκολο να πούμε “όχι” σε εκείνη της CSKA. Δουλεύουμε για να ολοκληρωθεί το deal. Αυτή η μεταγραφή είναι ακόμη μια απόδειξη της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο επί των ημερών του προπονητή μας Zan Tabak, ο οποίος βοηθάει τους παίκτες του να πάνε στο επόμενο επίπεδο».