Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στο μάτι έναν παλιό γνώριμο του ελληνικού μπάσκετ τον J’Covan Brown λένε οι Ισραηλινοί. Η ισραηλινή ιστοσελίδα ynet.co.il ανέφερε ότι η Hapoel Jerusalem έχει αποφασίσει να κάνει γερό λίφτινγκ στο ρόστερ των ξένων της και ο 30χρονος γκαρντ J’Covan Brown αποχωρεί, με τον Παναθηναϊκό να δείχνει ενδιαφέρον για τη περίπτωσή του 30χρονου γκαρντ.

Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι η κακή πορεία που έχει κάνει φέτος η ομάδα έχει κάνει τους ανθρώπους της διοίκησης της Hapoel Jerusalem να έχουν αποφασίσει να κάνουν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ των ξένων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισραηλινής ιστοσελίδας πολλοί ξένοι θα δουν την πόρτα της εξόδου από την ομάδα και ένας απ’ αυτούς είναι ο J’Covan Brown, για τον οποίο το ynet.co.il ανέφερε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, του Oded Kattash.

O κόουτς του Παναθηναϊκού ξέρει τον Brown καθώς τον είχε μαζί του στην Hapoel.

Είχε θέμα τραυματισμού

H ιστοσελίδα ανέφερε ότι αν ο παίκτης πάει στον Παναθηναϊκό αυτό θα είναι καλό, διότι η Hapoel θα γλιτώσει την αποζημίωση. Από την άλλη, πάντως, στο ρεπορτάζ τονιζόταν ότι ο Brown πληρώνει το μάρμαρο της κακής σεζόν που έκανε ως τώρα και της… αδυναμίας να αποθεραπευτεί από έναν τραυματισμό που έχει στον ώμο και ο οποίος τον ταλαιπωρεί εδώ και πολύ καιρό.

Ο Brown έπαιξε φέτος μόλις 5 ματς με την Hapoel Jerusalem στο ισραηλινό πρωτάθλημα και είχε μέσο όρο 13,2 πόντους (με 47,8% στα τρίποντα πάντως) , 1,6 ριμπάουντ και 4,8 ασίστ.

Στο Basketball Champions League αγωνίστηκε σε 4 ματς με μέσο όρο 15,5 πόντους (με 27% στα τρίποντα), 6,3 ασίστ, 3,3 ριμπάουντ.

Ο Brown ξέρει καλά τα κατατόπια στην Ελλάδα. Ο απόφοιτος του Texas ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη το 2012 και έπαιξε στα μέρη μας με το Ρέθυμνο. Την σεζόν 2013-14 ήταν στον ΚΑΟΔ και το 2016 αγωνίστηκε στην ΑΕΚ.

Το ρεπορτάζ των Ισρταηλινών ανέφερε ότι ένας ξένος που αποχωρεί σίγουρα από την ομάδα θα είναι και ο TaShawn Thomas.

Δείτε τα στατιστικά του Αμερικανού στην Ευρώπη ΕΔΩ

 

O J’ COVAN BROWN EN ΔΡΑΣΕΙ