Δεν ξέρουμε αν φταίει το όλο κλίμα που έχει δημιουργηθεί με την λαίλαπα του Covid-19 που πέρα απ’ όλα τα’ άλλα έχει προκαλέσει και ψυχολογικά προβλήματα στον κόσμο που έχει… λαλήσει και πολλές φορές δεν ξέρει τι λέει ή ονειρεύεται και νομίζει ότι αυτά που βλέπει στον ύπνο του είναι πραγματικότητα. Ξέρουμε όμως, ότι το σενάριο που κυκλοφόρησε σήμερα από τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Moshe Halikcman δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ο Ισραηλινός δημοσιογράφος τόνισε σε post που έκανε στο twitter ότι η CSKA όχι μόνο θέλει τον Νικ Καλάθη, αλλά έχει περάσει ήδη και στις πράξεις.

Ο Halickman τόνισε ότι ήδη οι Ρώσοι έχουν κάνει και μια διερευνητική επαφή με τον παίκτη του Παναθηναϊκού. Και μάλιστα την επαφή δεν την έκανε όποιος κι όποιος.

Στο post τονίζεται ότι με τον Καλάθη μίλησε ο τέως πράσινος και νυν προπονητής των Μοσχοβιτών, ο Δημήτρης Ιτούδης!

Βέβαια, το όνομα του Ιτούδη προφανώς δεν μπήκε… αυθαίρετα στο σχετικό κομμάτι. Ο Έλληνας κόουτς ξέρει καλά τον αρχηγό του «τριφυλλιού», καθώς οι δυο τους ήταν στον Παναθηναϊκό από το 2009 έως το 2012, όταν ο Ιτούδης ήταν συνεργάτης του Zeljko Obradovic στον «πράσινο» πάγκο.

Όλα αυτά, πάντως, είπαμε ότι ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας. Το σενάριο φυσικά και δεν ισχύει και είναι αποκύημα της φαντασίας του δημοσιογράφου και όπως είπαμε και παραπάνω είναι στο πλαίσιο των… παρενεργειών του Covid-19.

 Ο Καλάθης άλλωστε έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και για τη νέα σεζόν και είναι γνωστό ότι οι πράσινοι δεν πουλάνε ποτέ παίκτες. Πόσο μάλλον τον αρχηγό και ηγέτη τους.