Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος σε πρωινή του συνέντευξη ενημέρωσε ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για δυο ακόμα μεταγραφικές κινήσεις ώστε να ενισχύσει το ρόστερ του, οι οποίες όπως ανέφερε μπορεί να γίνουν και ως το τέλους του Ιουλίου.

Μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι αυτή του Κέι Σι Ρίβερς (1,96 – 29 ετών), ο οποίος ολοκλήρωσε την σεζόν που μας πέρασε στην Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας 8,7 πόντους κατά μέσο όρο στην Ισπανία και 6,7 πόντους στην Ευρωλίγκα, για να ξεκινήσει την αγωνιστική περίοδο στην Μπάγερν Μονάχου όπου είχε σχεδόν διπλάσια νούμερα και μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Το πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση έγκειται στο γεγονός ότι ο Ρίβερς είναι Αμερικάνος, με το «τριφύλλι» να διαθέτει αυτή τη στιγμή τέσσερις ξένους (Φελντέιν, Γκιστ, Τζέιμς, Σίγκλεντον) γεγονός που δεν του επιτρέπει να κάνει προσθήκη για την Basket League, έχοντας να πάρει μόνο κοινοτικούς. Εκτός αν στόχος είναι να εναλλάσσεται με κάποιων εκ των τεσσάρων για Ευρωλίγκα ή Ελλάδα ή αν υπάρχει άλλος τρόπος να αδειάσει θέση στο ρόστερ ώστε να χωρέσει αν προχωρήσει η περίπτωση του Ρίβερς. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο επόμενο διάστημα να και εφόσον προχωρήσει ο Παναθηναϊκός το θέμα του πρώην γκαρντ/φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης.