Όπως φαίνεται βρέθηκε ο εκλεκτός του Dejan Radonjic και του Παναθηναϊκού για τις θέσεις 4-3 κι αυτός είναι ο Mindaugas Kuzminskas σύμφωνα με όσα αναφέρει η λιθουανική ιστοσελίδα “tv 3”. Οι “πράσινοι” κοιτούσαν τις εναλλακτικές τους μετά το “ναυάγιο” με τον Paschall κοίταξαν τις εναλλακτικές του, από τις οποίες ξεχώρισαν τον Λιθουανό κόμπο φόργουορντ.

Ο 32xρονος άσος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Zenit, από την οποία αποχώρησε μεσούσης της σεζόν εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης με τους Ουκρανούς. Μέχρι όμως να αποβληθεί το σύνολο του Pascual από την Euroelague ο άλλοτε άσος της Olimpia Milano σημείωνε 5 πόντους και μάζευε 2 ριμπάουντ. 

Ακόμη ο Λιθουανός διεθνής έχει παρελθόν στην χώρα μας, καθότι έχει φορέσει και την φανέλα του Ολυμπιακού, ωστόσο λίγο μετά την έναρξη της σεζόν 2019-20 αποχώρησε. Τέλος πέρα από την ποιότητά του και το καλό του σουτ έχει σημαντική εμπειρία από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ έχει αγωνιστεί και στο ΝΒΑ, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις με τους Knicks.