To μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Mario Hezonja αναμένεται να καταφθάσει αύριο (25/2) στις 16:45 στην Ελλάδα για να ενταχθεί και στην αγαπημένη του ομάδα.

Υπό άλλες συνθήκες, βέβαια στις τάξεις των οπαδών της ομάδας θα επικρατούσε πανικός μετά την είδηση της ημερομηνίας άφιξης του Κροάτη στην χώρα μας και οι ετοιμασίες για την υποδοχή στο αεροδρόμιο θα έδιναν και θα έπαιρναν. Και φυσικά στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” θα γινόταν… χαμός.

Έλα όμως, που όλα αυτά δεν θα γίνουν πράξη. Ας όψεται φυσικά ο Covid-19 και τα μέτρα που έχουν παρθεί για τον ιό και τα οποία δεν επιτρέπουν συγκεντρώσεις κλπ.

Έτσι την υποδοχή στον Mario Hezonja θα κάνουν μόνο οι άνθρωποι της ομάδας.

Αν όλα πάνε καλά ο Κροάτης θα πατήσει στις 16:45 στην Ελλάδα. Αυτό το “αν όλα πάνε καλά” έχει να κάνει φυσικά με τις ανταποκρίσεις και με τα μέτρα για τον ιό που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο και προκαλούν και προβλήματα και καθυστερήσεις στις πτήσεις.

Ο Mario Hezonja δεν θα προλάβει να πάρει αύριο μια πρώτη γεύση από τον νέο του προπονητή, Oded Kattash, το τεχνικό τιμ της ομάδας και φυσικά τους νέους του συμπαίκτες, καθώς η ομάδα φεύγει αύριο για την Γερμανία, καθώς μονομαχεί μεθαύριο στο Βερολίνο με την Alba στην 26η Αγωνιστική της Euroleague.