Στον Παναθηναϊκό έχουν δώσει προτεραιότητα στους Έλληνες, καθώς θέλουν να δημιουργήσουν έναν κορμό με έξι – επτά παίκτες πρώτης γραμμής, χωρίς σε αυτούς να υπολογίζουμε τα νέα αποκτήματα (για την ώρα έχει ανακοινωθεί μόνο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, αλλά υπάρχει και συνέχεια).

Για την ώρα “πράσινοι” είναι οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Μάικ Μπράμος, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και Κώστας Τσαρτσαρής, αλλά σε αυτούς πρέπει να προσθέσουμε τον Βασίλη Ξανθόπουλο, για τον οποίο απομένει μόνο η ανακοίνωση και να περιμένουμε 1-2 ακόμα.

Ο πόιντ γκαρντ του Πανιωνίου επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, που εξακολουθεί να συζητά με τον Στράτο Περπέρογλου, προκειμένου για να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το “τριφύλλι” και τον Δημήτρη Μαυροειδή, προκειμένου για να γεμίσουν τη ρακέτα τους, αν δεν προχωρήσουν (που δεν προχωρούν) οι συζητήσεις με τον Ίαν Βουγιούκα.

Παράλληλα, αυτή την εβδομάδα ίσως ανακοινωθεί ο, εκ Σπάρτης προερχόμενος, Γιώργος Διαμαντάκος, που μαζί με τον Χαραλαμπόπουλο από το Αιγάλεω και τον Σταμάτη θα αποτελέσουν τη μαγιά για την ομάδα του αύριο.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως το τεχνικό επιτελείο δεν ψάχνει και στην αμερικανική αγορά, προκειμένου να γεμίσει τις τέσσερις θέσεις ξένων που είναι κενές, αφού εκτός από τον Άντι Πάνκο δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.