Η εύρεση του διαδόχου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον “πράσινο” πάγκο αποτελεί την προτεραιότητα όλων στον Παναθηναϊκό αφού, όπως είναι φυσιολογικό, όλα στρέφονται γύρω από το θέμα του νέου προπονητή. Στο τριφύλλι, όμως, δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια καθώς υπάρχουν πολλά ακόμα “καυτά” ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους της ομάδας και αφορούν το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ένα από αυτά είναι ο Νικ Καλάθης. Ο Έλληνας πλεϊμέικερ δεν έχει αποσαφηνίσει αν θα συνεχίσει να φορά την “πράσινη” φανέλα την επόμενη χρονιά, παρά το γεγονός ότι είναι ξεκάθαρο πως θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ. Στον Παναθηναϊκό δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια και γι αυτό το λόγο έχουν, ήδη, αρχίσει να εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον 23χρονο πλεϊμέικερ.

Μία από αυτές είναι ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος, όπως και πέρυσι το καλοκαίρι, επιστρέφει στο προσκήνιο για το τριφύλλι. Ο πόιντ γκαρντ του Πανιωνίου παρουσιάζεται κάθε χρόνο όλο και πιο βελτιωμένος, ενώ και το γεγονός πως γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού τού δίνει επιπλέον πόντους