Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς είναι ένας από τους παίκτες που επελέγησαν από χιλιάδες φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την κορυφαία 5άδα της τελευταίας 25ετίας  που θα τιμηθεί από την Κ.Α.Ε στην υπέρλαμπρη  εκδήλωση “Honouring Our Legacy” που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου. Ο “γίγαντας” του Παναθηναϊκού θα δώσει το παρών και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας  μίλησε για τα συναισθήματα του για αυτή την στιγμή, στέλνοντας παράλληλα και το δικό του μήνυμα στο κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

Για την επιλογή του στην καλύτερη 5άδα:“Είναι μια μεγάλη τιμή για μένα. Στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκα για τέσσερα χρόνια κι όπως έχω πει πολλές φορές κατά το παρελθόν, ήταν τα τέσσερα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Έχω όμορφες αναμνήσεις κι εμπειρίες. Αγωνίστηκα δίπλα σε μεγάλους συμπαίκτες, γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους οι οπαδοί μας ήταν οι καλύτεροι και για όλα αυτά που έζησα οφείλω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην υπέροχη οικογένεια Γιαννακόπουλου”.

Για την καλύτερη στιγμή του: “Φυσικά το κύπελλο Πρωταθλητριών στο Παρίσι το 1996.Ήταν το πρώτο μου και ήταν κάτι τεράστιο καθώς και ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε για πρώτη φορά. Είχαμε προσπαθήσει άλλες δύο φορές κατά το παρελθόν και δεν τα είχαμε καταφέρει. Στο Παρίσι το πετύχαμε».

Το μήνυμα που θα ήθηλε να στείλει στο κόσμο της ομάδας:”Θέλω να πω το εξής στους οπαδούς του Παναθηναϊκού: Είστε οι καλύτεροι οπαδοί στον κόσμο και θα σας αγαπώ πάντα. Σας περιμένω στο ΟΑΚΑ γι’ αυτή τη μεγάλη εκδήλωση κι ανυπομονώ για τη στιγμή που θα σας συναντήσω και πάλι”.