Το μπλοκ του στον Μοντέρο, είναι μία από τις στιγμές που έχουν μείνει μεταξύ των κορυφαίων της ιστορίας της ομάδας. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, κατέχει ιδιαίτερη θέση ανάμεσα στους φίλους της, πράγμα που δικαιολογεί σε σημαντικό βαθμό την παρουσία του στις κορυφαίες πέντε προσωπικότητές της, σύμφωνα με την ψήφο των φιλάθλων.

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς, έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/9) στην Αθήνα για την εκδήλωση «Honouring our Legacy» που ετοιμάζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Δαλματός «γίγαντας» δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιστροφή του στην χώρα μας, ενώ θέλησε ταυτόχρονα να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για την επιλογή των φίλων του «Τριφυλλιού». Παράλληλα, έκανε τη δική του αναφορά στο άρτι ληχθέν Ευρωμπάσκετ.

vrankovic-aftokinito-athina

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Πάντα αισθάνομαι καλά όταν βρίσκομαι εγώ. Πέρασε πολύ καιρός από την τελευταία φορά αλλά το περίμενα με ανυπομονησία. Στη ζωή και την καριέρα μου είχα διάφορες διακρίσεις, όμως αυτή είναι πολύ ιδιαίτερη. Αισθάνομαι υπερήφανος γι’ αυτό. Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους της ομάδας στο ΟΑΚΑ, τους αγαπώ. Είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο. Σας περιμένω στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη».

Για το Ευρωμπάσκετ που ολοκληρώθηκε χθες (20/9): «Το τουρνουά ήταν λίγο περίεργο από την αρχή του. Η Ισπανία δεν ξεκίνησε πολύ καλά αλλά το κατέκτησε παίζοντας καλά στα τελευταία της παιχνίδια».