Ο Stefan Jovic έκανε χθες το καλύτερο παιχνίδι του με την φανέλα του Παναθηναϊκού, όσο έχει προλάβει να φορέσει τα «πράσινα», επιστρέφοντας σταδιακά σε ρυθμούς κανονικότητας, έπειτα από τη μακρά αποχή του από τα παρκέ.

Στο χθεσινό πρώτο «2» του Παναθηναϊκού για φέτος στο Astroballe επί της Villeurbanne, ο Σέρβος play maker έμεινε στο παιχνίδι για 33 λεπτά (32:54 για την ακρίβεια) και ο Δημήτρης Πρίφτης βρήκε μία καλή ευκαιρία, για να τον κάνει να αισθανθεί πιο άνετα στον «1».

Άλλωστε αποκτήθηκε για να λύσει το πρόβλημα στη συγκεκριμένη θέση, το οποίο μετά τη φυγή του Καλάθη είχε αρχίσει να μετατρέπεται σε ανοικτή πληγή για το «τριφύλλι». Έτσι και αλλιώς (και είναι λογικό) υπάρχει αμέριστη εμπιστοσύνη στις ικανότητες και την αξία του Jovic, παρά τα όποια προβλήματα τραυματισμών και ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού το δείχνει εμπράκτως.

Έτσι ο Σέρβος ήταν εξαιρετικός και συνάμα «αθόρυβος», κάνοντας δουλειά σε πολλά επίπεδα. Πέτυχε 6 πόντους με 2 τρίποντα, μοίρασε 5 ασίστ, πήρε ισάριθμα ριμπάουντ, αλλά το κυριότερο έγκειται στο ότι έκανε τα αυτονόητα και παρέχει ηρεμία πλέον στον «1».

Κάτι που δεν κατάφερε να δώσει ο Jackson, o Shykes, o Mack και ο Perry, στη μετά-Καλάθη εποχή και κάτι που φαίνεται ότι μπορεί να πράξει ο Jovic.