Ο Γιώργος Βόβορας αποτελεί και επίσημα παρελθόν για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν και επίσημα το διαζύγιο με τον 43χρονο κόουτς και ο τέως πλέον προπονητής του «τριφυλλιού» εξήγησε τα αίτια του χωρισμού σε δηλώσεις για το «αντίο» που έκανε στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Γιώργος Βόβορας τόνισε πως οι δυο πλευρές έπρεπε να πάρουν την απόφαση αυτή (για τον… χωρισμό) για το καλό της ομάδας.

Από την άλλη, πάντως, δεν ξέχασε τα χρόνια που πέρασε στο «τριφύλλι». Ο τέως πλέον προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε ότι θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς την οικογένεια του συλλόγου, της οποίας νιώθει μέλος μετά τα χρόνια που πέρασε στον Παναθηναϊκό.

Ο Βόβορας ευχαρίστησε επίσης όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στην ομάδα. Τέλος δεν ξέχασε να ευχηθεί καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργο Βόβορα στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού:

«Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω την οικογένεια του Παναθηναϊκού, της οποίας νιώθω μέλος, έπειτα από τα όσα έζησα εδώ όλα αυτά τα χρόνια. Κρίναμε πως για το καλό του Συλλόγου έπρεπε να πάρουμε αυτήν την απόφαση. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στην ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό».