Ο προπονητής του Παναθηναϊκου μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα της ομάδας του από τους Λιθουανούς, σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Η Ζαλγκίρις ήταν καλύτερη στα περισσότερα σημεία του παιχνιδιού και δικαιούνταν τη νίκη. Για μας το πιο σημαντικό και είναι κάτι που πρέπει να αλλάξουμε είναι ότι πετάξαμε ένα ημίχρονο. Και στην άμυνα και στην επίθεση κάναμε δώρα. Όπως έχουμε πει επανειλημμένα πρέπει να παίξεις 40 λεπτά για να μπορέσεις να κερδίσεις οποιοδήποτε ματς στην EuroLeague. Συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά σε άμυνα και επίθεση. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει αν δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε».

Ενώ συμπλήρωσε:

«Η φετινή Euroleague έχει δείξει ότι δεν υπάρχουν φαβορί. Δηλαδή να κυκλώσεις από την αρχή ένα ματς ότι θα το κερδίσεις. Μπορεί να είχαμε 8/28 πολλά εκ των οποίων πολλά ελεύθερα. Αν είχαμε ξεκινήσει με την νοοτροπία του β’ ημιχρόνου και στην αρχή του ματς με την άμυνά μας και δεν θα είχαμε δώσει την αυτοπεποίθηση στην Ζάλγκιρις να σουτάρει με τόσο καλά ποσοστά. Είναι ότι πρέπει να μπαίνουμε πιο σκληρά στην άμυνα. Μπορεί σε μια ήμερα να μην βάλεις τα σουτ, αλλά δεν μπορείς να δίνεις δικαίωμα στην ομάδα να εχει 9/13 τριποντα στο α’ ημίχρονο έχοντας κάνει με 6 φαουλ. Είναι κάτι που μας προβληματίζει και δεν πρέπει να γίνει.»

Επίσης είπε πόσο πολύ επηρεάζει η επίθεση την άμυνα:

«Η επίθεση μας επηρεάζει την άμυνα μας. Αν είμαστε καλοί στην επίθεση, τότε είμαστε καλοί και στην άμυνα. Αν έχουμε κενά διαστήματα, αυτομάτως μεταφέρεται και στην άμυνα. Χάσαμε και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Είχαμε μόνο κάποια κάποια διαστήματα καλά και κάποια άλλα πολύ κακά. Οταν έχεις 19 ασιστ και 9 λαθη και οδηγείς τον αντίπαλο σε 17 λάθη, τότε κάτι δεν έκανες καλά για να χάσεις το παιχνίδι.»