Με πονοκέφαλο και μάλιστα τριπλό πέταξε ο Γιώργος Βόβορας μαζί με τον  Παναθηναϊκό από την Ελλάδα πριν λίγο (η αποστολή θα πάει αρχικά στο Λονδίνο κι από εκεί θα πάρει αύριο 1/10 τον δρόμο για την Μόσχα και το ματς με την Khimki στις 2/10). Ο «πράσινος» κόουτς πέρα από τον Howard Sant-Roos δεν υπολογίζει για το ματς και τους Pierre Jackson και Aaron White, οι οποίοι μπήκαν στα «πιτς» σήμερα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας μίλησε για την κακοδαιμονία που χτύπησε την πόρτα της ομάδας, αλλά tόνισε ότι δουλειά των «πράσινων» είναι να βρουν λύσεις

O Γιώργος Βόβορας είπε αρχικά: «Είχαμε κάποιες ατυχίες που θα στερήσουν τη συμμετοχή δύο σημαντικών παικτών για εμάς. Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά φέτος που όλοι οι προπονητές μπορούμε να αντιμετωπίσουμε παρόμοιες καταστάσεις μέσα στη σεζόν. Είναι η δουλειά μας να βρούμε λύσεις. Θα προσπαθήσουμε με διαφορετικά σχήματα να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας και ίσως με διαφορετικό τρόπο να ανταγωνιστούμε και να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε αναφορά και στην Khimki και επισήμανε: «Η Χίμκι είναι ομάδα με πολύ μεγάλο ταλέντο. Από το 1 έως το 5 μπορούν να σκοράρουν, να απειλήσουν και μέσα και έξω. Και η Χίμκι είχε τραυματισμούς και στα παιχνίδια που έχουμε δει ήταν μια Χίμκι χωρίς τον Σβεντ. Θα είναι μια διαφορετική Χίμκι στην προσέγγιση του αγώνα μέχρι τώρα. Γνωρίζουμε ότι ο κινητήριος μοχλός της θα παραμείνει ο Σβεντ. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε σε κάθε εκτός έδρα παιχνίδι και ειδικά με αντίπαλο μια επιθετικογενής ομάδα, όπως την Χίμκι είναι να προσεγγίσουμε το παιχνίδι αμυντικά να ελέγξουμε τον ρυθμό και από την καλή μας άμυνα να χτυπήσουμε επιθετικά έτσι όπως έχουμε ετοιμάσει το πλάνο μας».