Ο Παναθηναϊκός είχε ένα άνετο και θεωρητικά “ξεκούραστο” απόγευμα στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό και κατάφερε να επικρατήσει με το εμφατικό 79-53.

Μετά τη νίκη των πρασίνων, ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Βόβορας στις δηλώσεις που έκανε στάθηκε στην ενέργεια και την θέληση των παικτών του.

Μεταξύ άλλων, ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε και στο γεγονός πως η ομάδα του έχει κάποια κενά διαστήματα στη διοργάνωση της Euroleague, κάτι το οποίο πρέπει να βελτιώσει μέσω των αγώνων στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Βόβορα:

«Μετά από μία διπλή και πολύ απαιτητική εβδομάδα σε όλα τα επίπεδα και με μία ομάδα με πολύ ενέργεια, γιατί ο κόουτς Αγγέλου έχει αυτή τη φιλοσοφία, είμαι χαρούμενος γιατί και οι 12 παίκτες έπαιξαν με ενέργεια και θέληση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτό είναι που θέλουμε να χτίσουμε.Έχουμε κάποια κενά διαστήματα και στην Euroleague πρέπει να είσαι καλός για 40 λεπτά για να πάρεις τις απαιτούμενες νίκες.Πρέπει να μειώσουμε τις πνευματικές μας μεταπτώσεις. Δεν πρέπει να μένουμε σε μία φάση. Η επίθεση είναι η επίθεση, αλλά η άμυνα πρέπει να είναι εκεί. Είχαμε πει ότι θα ηγηθούν κάποια παιδιά που έχουν χρόνια στην ομάδα, αλλά όλοι θέλουμε μέσα από τη δουλειά που γίνεται να εξελιχθούν.Είχα πει στους παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει εδώ πως η ελληνική λίγκα είναι μία σκληρή λίγκα, παρ’ όλο που έχει πέσει η ποιότητα τα τελευταία χρόνια. Εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν, τα κάνεις εσύ.Δεν έχουμε την σταθερότητα που θέλουμε. Υπήρχαν παιχνίδια που μέσα σε πέντε λεπτά χάσαμε τον ρυθμό. Εγώ είμαι πολύ θετικός από την προσπάθεια που γίνεται».