Ο ΕΣΑΚΕ συνεχίζει τα αφιερώματά τους στις ομάδες που θα μονομαχήσουν στο νέο πρωτάθλημα. Στο αφιέρωμα για το «τριφύλλι» υπήρχαν και δηλώσεις του Γιώργου Βόβορα και του Ιωάννη Παπαπέτρου για τη νέα σεζόν.

Ο προπονητής της ομάδας τόνισε ότι ο κορονοϊός κάνει αυτή τη σεζόν την πιο δύσκολη και ιδιαίτερη των τελευταίων ετών, ενώ ευχήθηκε το «τριφύλλι» να πάρει το τρόπαιο:

Αναλυτικά ο Γιώργος Βόβορας είπε: «Η πιο δύσκολη και ιδιαίτερη σεζόν των τελευταίων ετών ξεκινά. Η πανδημία του κορονοϊού έχει αλλάξει τις ζωές όλων μας και μας έχει κάνει να κατανοήσουμε πως η υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό. Επιβάλλεται να προσέχουμε ώστε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας αλλά και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Θεωρώ πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Οι ομάδες έχουν μειωθεί και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν φαίνεται πως έχουν ενισχυθεί σε σχέση με πέρσι. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε ματς με μεγάλη συγκέντρωση και εύχομαι στο τέλος της σεζόν μαζί με τον κόσμο μας να πανηγυρίζουμε την κατάκτηση ενός ακόμα Πρωταθλήματος.

Εύχομαι σε όλους να έχουμε την υγειά μας».

Στο αφιέρωμα μίλησε και αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος τόνισε ότι η Basket League θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και αυτό φάνηκε από το Σούπερ Καπ, ενώ επισήμανε ότι στόχος της ομάδας είναι φυσικά ο τίτλος.

Αναλυτικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανέφερε: «Το Πρωτάθλημα αρχίζει γεγονός που μας γεμίζει με ενθουσιασμό. Η αλήθεια είναι πως μας είχε λείψει πολύ όλο αυτό το διάστημα. Βιώσαμε και συνεχίζουμε να βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις λόγω κορονοϊού, ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να προσαρμοστούμε προκειμένου προστατεύσουμε τη δική μας υγεία αλλά και την υγεία των ανθρώπων που αγαπάμε.

 Το φετινό Πρωτάθλημα αναμένεται να είναι πολύ ανταγωνιστικό κάτι που καταλάβαμε καλά στο Σούπερ Καπ. Θα πρέπει αυτό να μας γίνει μάθημα και να αντιμετωπίζουμε όλους τους αγώνες με τη δέουσα σοβαρότητα. Όσο για τον στόχο μας; Από τη στιγμή που είμαστε στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να είναι άλλος από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και γρήγορα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μακριά από αυτόν τον ιό που έχει αλλάξει τις ζωές μας».