Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, στάθηκε στα πολλά λάθη (20) που έκανε η ομάδα στη νίκη (69-60) επί της Λάρισας και διαμήνυσε χαρακτηριστικά στους παίκτες του ότι κάθε λάθος πρέπει να «πονάει» την ομάδα. Από την άλλη ο κόουτς των «πράσινων», αναφέρθηκε και στο πότε θα επιστρέψει ο Ιωάννης Παπαπέτρου (είχε χτυπήσει στις 15/10 στο ματς με την Barcelona, οι ενοχλήσεις στα πλευρά δεν τον άφησαν ακόμα και έτσι παραμένει στα «πιτς» από τότε) και τόνισε ότι ο αρχηγός μπαίνει σιγά, σιγά.

Ο Γιώργος Βόβορας είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τι πρέπει να κρατήσει η ομάδα από το παιχνίδι με την Λάρισα: «Ήταν ένα παιχνίδι από το οποίο πρέπει να κρατήσουμε και πάλι την άμυνα μας. Εκτός από το ξεκίνημα που δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι. Και πάλι στα deflections ήμασταν εξαιρετικοί. Επιθετικά πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να βελτιωθούμε. Μακάρι να έρθει από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για τα 20 λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός απέναντι στους Θεσσαλούς: «Αυτό είπαμε και στο ημίχρονο. Είχαμε 11 λάθη στο πρώτο μέρος από 7 διαφορετικούς παίκτες. Ανοίξαμε το rotation. Έπαιξαν όλοι από το πρώτο μέρος. Θέλω να δω να είναι όλοι έτοιμοι. Είναι μεγάλη η σεζόν. Οι παίκτες που δεν έχουν χρόνο πρέπει να είναι έτοιμοι. Κάθε λάθος πρέπει να μας πονάει. Όπως μας πονάει στη Euroleague το ίδιο και στην Basket League. Πρέπει να έχουμε την ίδια νοοτροπία. Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν σκληρά και… κλειστά και τα 20 λάθη είναι μεγάλος αριθμός. Δεν μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε τις υπέρ μας καταστάσεις. Τις αδυναμίες του αντιπάλου».

Για το πως τα πάει ο Ιωάννης Παπαπέτρου και πότε θα επιστρέψει: «Ο Ιωάννης (σ.σ.: Παπαπέτρου) δεν έχει κάνει προπόνηση. Ούτε ατομική. Μπαίνει σιγά-σιγά. Θα δούμε πως θα πάει η εβδομάδα και θα αποφασίσουμε. Το σημείο τον δυσκολεύει. Ελπίζουμε να τον έχουμε έτοιμο».

Λίγο πριν ο προπονητής των «πράσινων» είχε μιλήσει και στην κάμερα της ΕΡΤ όπου ανέφερε: «Το πιο σημαντικό ήταν η προσέγγιση. Οι 60 πόντοι στην άμυνα με μεγάλη πίεση δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο εκτός από τα επιθετικά ριμπάουντ κάτι που είχαμε επισημάνει από πριν. Ήταν θέμα συγκέντρωσης και τεχνικής. Τα λάθη είναι μικρά λάθη και είναι σημαντικό να μαθαίνουμε από αυτά. Έχουμε έναν μαραθώνιο μπροστά μας. Θέλουμε να κάνουμε ροτέσιιον. Υπολογίζω όλους τους παίκτες στο πρώτο ροτέισιον.

Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι και στη φιλοσοφία της ομάδας και να είναι όλοι έτοιμοι να συνεισφέρουν. Είναι ωραίο να παίζεις στο πρωτάθλημα παρόλο που λείπει ο κόσμος και αυτό δίνει έξτρα κίνητρο στην ομάδα. Μακάρι να βρεθεί το φάρμακο να έχουμε τον κόσμο. Δουλεύουμε καλά. Έχουμε χτίσει τον χαρακτήρα μας. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, κάναμε κάποια λάθη που πρέπει να μην τα κάνουμε αλλά γι αυτό είναι τα παιχνίδια για να ετοιμάζεσαι και να βελτιώνεσαι».