Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 75-67 σήμερα της Rytas Vilnius και έκλεισε τον κύκλο των φιλικών που είχε να δώσει στη Λιθουανία. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας έκανε μετά το ματς με τη Rytas Vilnius τον απολογισμό του «τριφυλλιού» στα τρία παιχνίδια (πέρα από την Rytas η ομάδα είχε παίξει και με Zalgiris και Alba) που έδωσε η ομάδα στη Λιθουανία και μίλησε για τα συμπεράσματά του.

Ο Βόβορας ανέφερε στο paobc.gr ότι η ομάδα κέρδισε πολλά πράγματα από τα ματς ματς αυτά αλλά έχει δρόμο για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει.

Αναλυτικά ο Γιώργος Βόβορας είπε στο paobc.gr:

Για την εικόνα στο σημερινό ματς με την Rytas Vilnius ο «πράσινος» κόουτς είπε: «Ήταν το τρίτο φιλικό μέσα σε τέσσερις ημέρες. Θεωρώ ότι από το κάθε παιχνίδι κερδίσαμε πολλά πράγματα. Σήμερα είχαμε βάλει κάποιους συγκεκριμένους στόχους, ιδιαίτερα στην άμυνα, καθώς είχαμε διακρίνει κάποια προβλήματα στα προηγούμενα παιχνίδια. Πιστεύω ότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δουλέψαμε πολύ καλά σε αυτά τα κομμάτια που έχριζαν βελτίωσης».

Για την ετοιμότητα, τη συνέχεια, αλλά και την μάχη του ελληνικού Σούπερ Καπ, που περιμένει τον Παναθηναϊκό ανέφερε: «Σίγουρα, έχουμε πολύ δρόμο για να παρουσιαστεί η ομάδα στον βαθμό ετοιμότητας που θέλουμε. Αυτά τα ματς μας βοηθούν ώστε να προχωρήσουμε και να είμαστε έτοιμοι για το Σούπερ Καπ. Επιστρέφουμε στην Αθήνα, έχουμε μία ημέρα ξεκούρασης και μας απομένουν ακόμη δύο φιλικά ματς πριν το Σούπερ Καπ. Πρόκειται για έναν σημαντικό θεσμό για εμάς και θέλουμε να τον κατακτήσουμε».