Ο Παναθηναϊκός άφησε την Βαλένθια και μετακόμισε από σήμερα το μεσημέρι (18/11) στην Βιτόρια για το αυριανό παιχνίδι με την Baskonia (19/11, 21.30).

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Γιώργος Βόβορας μίλησε για το παιχνίδι με τους Βάσκους και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να λάβει το μάθημα που πήρε χθες (17/11) στην ήττα από την Valencia στο «La Fonteta», για να μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη αύριο στην Βιτόρια.

Ο «πράσινος» κόουτς επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιμετωπίσει μέσα σε 48 ώρες άλλη μια ισπανική ομάδα με μεγάλη ποιότητα και τόνισε ότι και σε αυτό το παιχνίδι το σημαντικό είναι ο έλεγχος του ρυθμού.

Ο Βόβορας ανέφερε ότι το τριφύλλι δεν κατόρθωσε να ελέγξει τον ρυθμό και να περιορίσει τα λάθη της απέναντι στην Valencia και πρέπει να μάθει από το πάθημα και αύριο να παρουσιάσει ένα άλλο πρόσωπο για να μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη και να την πάρει.

Αναλυτικά ο Γιώργος Βόβορας είπε: «Μέσα σε 48 ώρες καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας άλλη μια ισπανική ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Και σε αυτό το ματς ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι πολύ σημαντικός. Απέναντι στη Βαλένθια δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό για 40 λεπτά αλλά και να περιορίσουμε τα λάθη μας. Ήταν ένα μάθημα που πρέπει να λάβουμε ώστε στο επόμενο ματς να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο για  να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη».