O Παναθηναϊκός κατέφθασε σήμερα το απόγευμα στο Μιλάνο και ετοιμάζεται για την αυριανή (3/12, 21:45) αναμέτρηση με την Armani στην 12η Αγωνιστική της Euroleague.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από το «ναυάγιο» στο χθεσινό ματς με τη Villeurbanne στο «Astroballe» και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βόβορας, τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να διορθώσει πολλά για να μην δείξει και πάλι το κάκιστο πρόσωπο που έδειξε στην Γαλλία.

Ο «πράσινος» κόουτς μίλησε και για τα κλειδιά του ματς και τόνισε ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει η αναχαίτιση των ιταλικών pick n roll και η προσωπική άμυνα.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Γιώργος Βόβορας είπε αρχικά στο paobc.gr: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει εξαιρετικό επιθετικό ταλέντο. Σίγουρα θα πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα σε σχέση με το τελευταίο μας παιχνίδι, όπου κάναμε μια πολύ κακή εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Το βέβαιο είναι πως για να καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να παρουσιάσουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο».

Σχετικά με την AX Armani Exchange Milan ο Βόβορας σημείωσε ότι: «Είναι μια ομάδα που διαθέτει από τους καλύτερους παίκτες στο pick n roll στη φετινή Euroleague με πολύ καλό passing game. Σίγουρα, θα είναι πολύ σημαντική η αντιμετώπισή μας στο pick n roll και στην προσωπική άμυνα».