Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση “ενίσχυση” του Παναθηναϊκού και δείχνει αποφασισμένος να δώσει στον Αργύρη Πεδουλάκη ό,τι ζητήσει για να επανδρώσει το ρόστερ. Ο νέος πρόεδρος του τριφυλλιού προσφέρει γη και ύδωρ στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνο προκειμένου για την αποδέσμευση του Αντώνη Φώτση, θέλοντας να κάνει, με αυτόν τον τρόπο, το μεγάλο “μπαμ” του καλοκαιριού.

Η προσφορά που κατέθεσαν οι “πράσινοι” στην ιταλική ομάδα για την απόκτηση του Έλληνα πάουερ φόργουορντ (σ.σ.: δεσμεύεται με συμβόλαιο) όχι απλά αυξήθηκε, αλλά… διπλασιάστηκε, κάτι που καταδεικνύει την πρόθεση του “ισχυρού άνδρα” των Κυπελλούχων Ελλάδος να επανεντάξει στο δυναμικό του τριφυλλιού τον 31χρονο παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με την πλευρά του Φώτση εδώ και περίπου ένα μήνα, με μοναδικό εμπόδιο όλο αυτό το διάστημα να είναι η άρνηση των Ιταλών να τον παραχωρήσουν. Οι τελευταίες εξελίξεις, όμως, αρχίζουν να δίνουν όλο και περισσότερες ελπίδες στους εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες τα χρήματα που προσφέρει η “πράσινη” ΚΑΕ “αγγίζουν” τις 500 χιλιάδες ευρώ. Ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, που έχει… αναγκάσει τους διοικούντες την Αρμάνι να σκέφτονται όλο και πιο έντονα το ενδεχόμενο να αφήσουν τον Φώτση να επαναπατριστεί.