Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς σε δηλώσεις του μετά την νίκη επί της Νταρουσάφακα στάθηκε στο πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν σε αυτό το επίπεδο οι λεπτομέριες.

Αναλυτικά:

“Δεν μπορούμε να κρυφτούμε. Θέλαμε ένα καλό παιχνίδι και μία νίκη. Οσο αγχωτική κι αν φαίνεται και είναι η νίκη, τα καταφέραμε και προχωράμε. Κάναμε πολλά λάθη στο transition παιχνίδι μας. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ. Σε αυτό το σημείο οι λεπτομέρειες παίζουν σημαντικό ρόλο. Σε αυτό το επίπεδο δεν έχεις ευκαιρία να χαλαρώσεις. Η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα ήταν κακή. Πρέπει να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και πώς θα παρουσιάζουμε κάθε φορά καλύτερο πρόσωπο. Ετσι, θα χτίσουμε τον χαρακτήρα της ομάδας», δήλωσε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

Τέλος, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ρωτήθηκε και για το πόσο έλειψε από την ομάδα ο Δημήτρης Διαμαντίδης απαντώντας πως «Είναι ρητορική ερώτηση».

Από την πλευρά του ο Φελντέιν ανέφερε: «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι αρκετά παθητικά. Σκεφτόμασταν πάρα πολύ. Είχαμε πίεση που δεν θα έπρεπε να έχουμε. Ξέρουμε ότι παίζουμε σε μια μεγάλη ομάδα. Όλοι θέλουν να κερδίζουμε. Είπαμε να παίξουμε καλά, έχουμε την καλύτερη δουλειά στον κόσμο, παίζουμε μπάσκετ. Ο Γκιστ μας μίλησε για τη χαμένη ομορφιά του κόσμου. Ο κόουτς συμφώνησε. Η Νταρουσάφακα έβαλε μερικά τρίποντα. Το συζητήσαμε στο ημίχρονο. Δεν θέλαμε να τους αφήσουμε. Αλλά αστοχήσαμε κι εμείς σε μερικά τρίποντα. Κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική για εμάς, ειδικά αυτές στην έδρα μας. Προσπαθούμε να μπούμε στον δρόμο μας. Μας έχουν μείνει εννέα ματς ακόμα στην Ευρωλίγκα. Απόψε (29/01) μας έλειψε ο Διαμαντίδης πάρα πολύ. Μας βοηθάει πολύ, εμένα μου μιλάει πολύ στο παιχνίδι. Το ίδιο κάνει και ο Νικ (Καλάθης)».